RASA KANG RUMANGSA

Rasa kang Rumangsa

Dening

Nur Endah Puspita Arum

 

 

 

Rasa iku ora bisa dinalar

Sawektu-wektu bisa teka lunga

Gawe lara bungah ing ati

Nang ndi bae panggone

Rasa ora bakal bisa dicegal

Rasa teka lan lunga

Tonggari katon padang njengglang awiting rasa

Gawe sing ora mungkin bisa kalakon

Iku kabeh kuasaning Gusti Pangeran

Paring rasa karsa marang manungsa kabeh

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s