RINTIHANING LATHI

Rintihaning Lathi…

Dening

Nur Endah Puspita Arum

 

 

 

Gedebug… pyak, mak glubrag

Tiba ngrintih ing lathi

Kasarasan bagian utama ing urip

Manungsa tansah nyuwun

Gusti Pangeran maringi

Urip nlangsa, bungah kepri bae

Tansah kudhu dijalani

Maju ora kena mundur

Semangate gemelegar ora namung ing lathi

Perilaku becik tansah ora kena sirep

Maju ora kena mundur

Ikhtiyar marang Gusti

Mugi kasembadan apa kang dirintih ing lathi

Ora bakal susah, Gusti iku adil

Ora bakal nlangsa, Gusti iku wicaksana

Syukuri apa wae kang ana saiki

Aja ndresula ndakan lara

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s